ClanPoint.com gameservers for the real gamer
  • Nederlands
  • English
Genk in Game editie2
Vrijdagnamiddag omstreeks 16u00 stonden de eerste gamers al paraat in de “Foyer” van het stadhuis te Genk om zo snel mogelijk hun ‘seat’ in te palmen. Amper enkele uren later waren alle LAN-deelnemers al op post om de eerste voorrondes van TrackMania Nations Forever te winnen.
Voor deze 2de editie zijn in de LAN-area een 70-tal gamers (van de 113 ingeschreven) komen opdagen vanuit alle hoeken van het land, Nederland en zelfs het noorden van Frankrijk. Ze werden overstelpt met een welkomstpakket van magazines, gadgets & games en bevonden zich 3 dagen lang in een..... Vrijdagnamiddag omstreeks 16u00 stonden de eerste gamers al paraat in de “Foyer” van het stadhuis te Genk om zo snel mogelijk hun ‘seat’ in te palmen. Amper enkele uren later waren alle LAN-deelnemers al op post om de eerste voorrondes van TrackMania Nations Forever te winnen.

Voor deze 2de editie zijn in de LAN-area een 70-tal gamers (van de 113 ingeschreven) komen opdagen vanuit alle hoeken van het land, Nederland en zelfs het noorden van Frankrijk. Ze werden overstelpt met een welkomstpakket van magazines, gadgets & games en bevonden zich 3 dagen lang in een militaire omgeving met jeeps, ammo kisten, camouflagenetten en zandzakken. De sfeer werd meteen gemaakt door het ‘wow’-effect in onze LAN-area. Een gezond ontbijt met fruit, een overheerlijke BBQ op zaterdagavond, de gezonde competitiedrang en de geweldige prijzenpot heeft ervoor gezorgd dat onze deelnemers een geweldig weekend achter de rug hebben met als hoogtepunt de prijsuitreiking op zondagmiddag door onze burgemeester Wim Dries.

Daarnaast konden niet enkel de LAN-deelnemers maar ook het grote publiek komen kijken en gamen in de public area. Met een 7-tal standhouders boden we een ruim aanbod aan in game shops, demo-stands, XL gaming, arcade gaming, retro & next-gen console gaming. Met enkele honderden bezoekers mogen we als organisatie dan ook méér dan tevreden zijn over het behaalde resultaat. Al onze standhouders hebben hun aanwezigheid alvast bevestigd voor de volgende editie.

Deze 2de editie van Genk in-Game is opnieuw een bevestiging: het project heeft potentieel om uit te groeien tot één van dé gaming events. Onze troeven zijn de democratische prijzen, de sfeervolle decoratie, de pulic area, de goodie-bag en de prijzenpot die mede dankzij onze sponsors mogelijk gemaakt werd.

Nogmaals bedankt voor al de ondersteuning en tot de volgende editie van Genk in-Game!
 
Next >

© 2000-2007 WireITup. Alle rechten voorbehouden. Gebruikers voorwaarden.