ClanPoint.com gameservers for the real gamer
  • Nederlands
  • English
ShadowLan IV
Dronten is best een grote gemeente met heel veel jonge mensen en mensen die ouder zijn, maar wel jong voelen die van gamen houden. Ondanks de grote van deze gezellige groep mensen, vallen de activiteiten op computergebied een beetje tegen. Gelukkig is daar een paar jaar geleden verandering in gekomen door de organisatie van een kleine LAN-party bij ASVD door een kleine groep enthousiatelingen van gamen.

Vanaf het begin ben ik erbij geweest en elke keer kijk ik weer uit naar de volgende wanneer het weekend weer is afgelopen.

Shadowlan IV is voor mij een bijzondere geweest. Voor het eerst heb ik namelijk de finale gehaald in een compo. Tegen alle verwachtingen in (wie waren er allemaal ziek dan?) haalde ik de finale bij COD deathmatch. Daarnaast werd het team waarvan ik deel maakte bij COD 2-on-2 derde. Dat alleen al maakte de LAN voor mij om niet te vergeten. Helemaal af.

Maar ook zonder compo’s is Shadowlan erg leuk. Klein opgezet, gezellig en een leuke en rustige locatie. En niet te vergeten de onvergetelijke gehaktballen van de kantinedames!

Samengevat moet Shadowlan blijven. Het is een rete gezellige sfeer en een zalig weekendje gamen!

Game on!

Roel "El_Hobbes" Simon

Hardcore Gamers sinds 1982

 

Voor foto's van dit evenement ga dan naar:  http://foto.at-tema.nl/main.php?g2_itemId=4053

 
< Prev   Next >

© 2000-2007 WireITup. Alle rechten voorbehouden. Gebruikers voorwaarden.