ClanPoint.com gameservers for the real gamer
  • Nederlands
  • English
ClanPoint @ LanLife V

Aangezien ClanPoint al verscheidene lan-party’s heeft gesponsord is er besloten dat het ook wel leuk zou zijn als er 1 van onze medewerkers aanwezig zou zijn op de Lan die gesponsord word, dus indien het mogelijk is zal een van onze medewerkers aanwezig zijn. Deze keer was het de beurt aan LanLife edition V.

Lanlife 5 vond plaats op 5-6-7 januari ’07. Er was plek voor zo‘n 90 gamers maar helaas was de opkomst wat minder, er was zo ongeveer 40 man aanwezig. Aangezien we zelf in Nederland zitten was het nog wel eerst een aardig stukje daarheen rijden, maar je moet er natuurlijk wel wat voor over hebben.

Ik (Michael) ben namens ClanPoint samen met een vriend (Can²) van me naar België vertrokken om deze Lan bij te wonen. Aangezien dit ook nog maar mijn 2e lan-party is, ( Occ21.bis was de 1e ), wist ik niet helemaal wat ik er deze keer van kon verwachten omdat dit natuurlijk ook even wat kleiner was dan Occ, waar iets van 500man terecht kon. Eenmaal de grens over en net voorbij Antwerpen ging het alweer verkeerd, het bleek dat we de verkeerde afslag hadden gevolgd. Dus in plaats van nu naar Gent te rijden, gingen we in ene richting Brugge. Ik had toen maar even naar Syco (Dimitri) gebeld om te vragen hoe ik er moest komen want anders had het waarschijnlijk niet gelukt. Dik 2 zakken chips en 1 pak koek + 1,5 liter appelsap (3uur) later na het vertrek eindelijk aangekomen in het Belgische St-denijs-Westrem. Gelukkig was het droog want dat weekend was er niet al te best weer voorspeld, dus wij snel onze spullen uitladen. Blijkt het tijdens het aansluiten van mijn pc dat ik de stekkers voor mijn monitor had vergeten….. *ZUCHT* en om nou even vanaf daar terug te rijden om me stekkers te halen leek me niet echt een goed plan. Gelukkig heb ik hier en daar wat kunnen lenen. Zoals bij de IPCS ( http://www.ipcs.be/IPCS/ ) stand die daar ook stond. Ik heb daar zelf nog cod2 gespeeld tegen wat andere gamers daar, want CS daar bak ik verder niets van. Er stonden vooraan in de zaal nog 4 wedstrijd pc’s (powered by Modding Masters http://www.moddingmasters.be/ ) waar de finales op gespeeld zouden worden op het grote scherm . verder waren er nog verschillende fun-compo’s waaronder de dance dance revolution en blobby volley. De nacht heb ik maar in de auto doorgebracht liggend op de stoel want dat leek me toch lekkerder liggen als op de grond of op tafel daar.

Wil je verder weten hoe het is afgelopen of de foto’s bekijken van deze lan?
Ga dan snel naar de website: www.lanlife.be  

Daar vind je ook de foto’s die daar gemaakt zijn. Heb je ook interesse om daar aanwezig te zijn?
Hou dan 6-7-8 april vrij want dan is LanLife editie 6.
Kaarten kosten 20,- bij voor verkoop.

Ik zal zelf waarschijnlijk wel weer aanwezig zijn bij de volgende LanLife, alleen dan hopen dat het internet deze keer wat beter is. ;)

Michael Wiersma ( [NL]-=MiKeSt*r-86 )
ClanPoint

 

 
< Vorige

© 2000-2007 WireITup. Alle rechten voorbehouden. Gebruikers voorwaarden.