ClanPoint.com gameservers for the real gamer
  • Nederlands
  • English
Verhuur publieke en prive gameservers
Veel mensen raken met 3D spellen als Half Life, Quake, Unreal, Tribes, etc. snel uitgekeken op gevechten tegen de computer en zoeken via Internet waardige (menselijke) tegenstanders. Via publieke (vrij toegankelijke) gameservers kunnen spelers het tegen elkaar opnemen. Een speler maakt via het spel door middel van het Internet verbinding met de gameserver en kan vervolgens online meespelen.

In het begin zijn spelers vaak zelfstandig maar later sluiten zij zich meestal aan bij een groep (clan). Tussen verschillende clans ontstaan vaak wedstrijden (leagues, cups of ladders). Publieke gameservers zijn voor clan wedstrijden & trainingen niet echt geschikt. Het is nu niet bepaald prettig als er halverwege de wedstrijd/training één of andere "onverlaat" de boel komt verpesten. ;-)

Clans hebben hierdoor de behoefte aan een privé gameserver. Een privé gameserver is beveiligd door een wachtwoord waardoor alleen "bekenden" van de clan gebruik kunnen maken van deze gameserver. De privé gameserver geeft een clan ook de mogelijkheid om zelf de instellingen van de gameserver te bepalen. Zo kan de clan zelf bepalen welke instellingen het beste bij een bepaalde wedstrijd/training passen. ClanPoint® biedt clans de mogelijkheid om een gameserver te huren.

 
Next >

© 2000-2007 WireITup. Alle rechten voorbehouden. Gebruikers voorwaarden.