ClanPoint.com gameservers for the real gamer
  • Nederlands
  • English
Lanparty verslagen

Aangezien ClanPoint al verscheidene lan-party’s heeft gesponsord is er besloten dat het ook wel leuk zou zijn als er 1 van onze medewerkers aanwezig zou zijn op de Lan die gesponsord word, dus indien het mogelijk is zal een van onze medewerkers aanwezig zijn. 

Organiseer je zelf een LAN en zou je willen dat ClanPoint jullie hierbij zou sponsoren, stuur dan even een mailtje naar info@clanpoint.com  en zet hierin de naam van je Lan party, het aantal gamers wat er word verwacht en vertel wat over de lan zelf en de misschien voorgaande edities.  En wie weet worden ook jullie dan gesponsord!!!L00S3RS LAN PARTY
Wie een dagje relax en gratis wou gamen was welkom op de L00S3RS LAN Party. Onze organisatie groeit, en om alle 75 spelers van een ruime plaats te voorzien, zochten we deze keer onderdak in de sporthal van Berg (Kampenhout). Er waren dedicated servers voor Half-Life, Counterstrike, CS:Source, F.E.A.R., Battlefied 2 / 2142 en natuurlijk TrackMania Nations ! Ruime keuze voor de spelers waarbij de jongste 7 en de oudste 40 jaar was.
Read more...
 
ShadowLan IV
Dronten is best een grote gemeente met heel veel jonge mensen en mensen die ouder zijn, maar wel jong voelen die van gamen houden. Ondanks de grote van deze gezellige groep mensen, vallen de activiteiten op computergebied een beetje tegen. Gelukkig is daar een paar jaar geleden verandering in gekomen door de organisatie van een kleine LAN-party bij ASVD door een kleine groep enthousiatelingen van gamen.
Read more...
 
ClanPoint @ LanLife V

Aangezien ClanPoint al verscheidene lan-party’s heeft gesponsord is er besloten dat het ook wel leuk zou zijn als er 1 van onze medewerkers aanwezig zou zijn op de Lan die gesponsord word, dus indien het mogelijk is zal een van onze medewerkers aanwezig zijn. Deze keer was het de beurt aan LanLife edition V.

Lanlife 5 vond plaats op 5-6-7 januari ’07. Er was plek voor zo‘n 90 gamers maar helaas was de opkomst wat minder, er was zo ongeveer 40 man aanwezig. Aangezien we zelf in Nederland zitten was het nog wel eerst een aardig stukje daarheen rijden, maar je moet er natuurlijk wel wat voor over hebben.

Read more...
 
More...
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Results 10 - 12 of 12

© 2000-2007 WireITup. Alle rechten voorbehouden. Gebruikers voorwaarden.