ClanPoint.com gameservers for the real gamer
  • Nederlands
  • English
Lanparty verslagen

Aangezien ClanPoint al verscheidene lan-party’s heeft gesponsord is er besloten dat het ook wel leuk zou zijn als er 1 van onze medewerkers aanwezig zou zijn op de Lan die gesponsord word, dus indien het mogelijk is zal een van onze medewerkers aanwezig zijn. 

Organiseer je zelf een LAN en zou je willen dat ClanPoint jullie hierbij zou sponsoren, stuur dan even een mailtje naar info@clanpoint.com  en zet hierin de naam van je Lan party, het aantal gamers wat er word verwacht en vertel wat over de lan zelf en de misschien voorgaande edities.  En wie weet worden ook jullie dan gesponsord!!!Genk in Game editie2
Vrijdagnamiddag omstreeks 16u00 stonden de eerste gamers al paraat in de “Foyer” van het stadhuis te Genk om zo snel mogelijk hun ‘seat’ in te palmen. Amper enkele uren later waren alle LAN-deelnemers al op post om de eerste voorrondes van TrackMania Nations Forever te winnen.
Voor deze 2de editie zijn in de LAN-area een 70-tal gamers (van de 113 ingeschreven) komen opdagen vanuit alle hoeken van het land, Nederland en zelfs het noorden van Frankrijk. Ze werden overstelpt met een welkomstpakket van magazines, gadgets & games en bevonden zich 3 dagen lang in een.....
Read more...
 
GenkInGame

Zaterdag 06-12-08 vond de eerste editie plaats van Genk In-Game in JC RondPunt26 te Genk-centrum. Met de opkomst van een 50tal deelnemers in de Lan-area kan de organisatie alvast terugblikken op een geslaagde editie!

Omstreeks 8u15 stonden de eerste gamers al paraat voor de deuren van het JC RondPunt26 te Genk om zo snel mogelijk hun ‘seat’ in te palmen. Amper een uur later waren alle LAN-deelnemers al op post om de eerste voorrondes van TrackMania Nations Forever te winnen.

Read more...
 
C2-lan

Algemeen
Op 1, 2 en 3 februari 2008 werd er voor de 2de keer een bescheiden lan-party gehouden in de kelder van studenten cafe "De Campus" te Geel. Begonnen met 31 deelnemers, gestopt met 40 was het weer een zeer geslaagd weekend. Alles is vlotjes verlopen, geen problemen met deelnemers, elektriciteit of netwerk en iedereen is in onze ogen tevreden naar huis getrokken.

Read more...
 
@ Occ23

| 23-12-07 |
Het ClanPoint Team @ Occ23 te Temse

Read more...
 
ClanPoint @ OCC23

|20-12-07|

 

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Results 1 - 9 of 12

© 2000-2007 WireITup. Alle rechten voorbehouden. Gebruikers voorwaarden.